Een Fitness Shop Informatie

Published Feb 25, 21
6 min read

Welke Fitnessbank Kopen Waar?

Het eigen gewicht van de bank is 25 kg. Dé spiergroep bij uitstek die een krachtige fysiek symboliseert is natuurlijk de biceps. Als we het hebben over '...Dip / optrek attachment voor Smith machine €123,94Gorillasports. nl(809) Met dit opzetstuk voor het multifunctionele Smith Machine breid je de mogelijkheden nóg meer uit.

Je traint hiermee je borst, buik en armspieren. Fitwinkel Sport en Fitness. Het opzetstuk bevat vier handvatten. De maximale draagkracht is 200 kg. Heb jij thuis een Smith Machine en wil jij hier nog meer...-13%Gorilla Sports Optrekstang Wit Multifunctioneel & Wandmontage (Tot 350 kg) €46,95Gorillasports. nl(809) Deze multifunctionele optrekstang (wandmontage) van sportschoolkwaliteit is geschikt voor chin ups, pull ups en leg raises (rugspieren, biceps, buikspieren).

Voor een sterk en gespierd lichaam hoef je niet per. (fitness Cardio en Kracht)..-20%Gorilla Sports Buikspiertrainer Gyronetics max. belastbaar tot 100 kg €36,95Gorillasports. nl(809) Met deze buikspiertrainer kun jij je buikpieren op traditionele wijze aanpakken. Met dit apparaat doe je je sit-ups, zonder dat je last van je rug of nek krijgt. Krachttraining Sport en afvallen. Sit-ups zijn niet bij iedereen geliefd.

Een Halterbank Bij Wie?

Toch zijn sit-ups , mits goed uitgevoer...Gorilla Sports Dipstation pro zwart -belastbaar tot 120 kg €217,33Gorillasports. nl(809) Het apparaat Dipstation behoeft weinig uitleg. Wat je hiermee kunt is eigenlijk wel duidelijk. Het is voornamelijk de bedoeling dat je je tussen de steunen opdrukt. Bij de meeste dipstations train je normaal gesproken alleen je triceps en borstspieren.

nl(809) Voordeelset bestaande uit optrekstang en compacte opdruksteunen: train je borst, armen en rugspieren op de Old School manier!nieuwGorilla Sports Voordeelset optrekstang opdruksteunen €40,17Gorillasports. nl(809) Met deze set ga je terug naar de absolute basis om spierkracht en uithoudingsvermogen te ontwikkelen: een push-ups en pull-ups set en wel in de luxe platinum versie! Trainen met je eigen lichaamsgewicht is de laatste jaren met een ware revival bezig - Fitwinkel Cardio en Kracht.

nl(809) Met deze luxe buikspiertrainer met mat kun jij je buikpieren op traditionele wijze aanpakken. Met dit apparaat doe je je sit-ups, zonder dat je last van je rug of nek krijgt. En dankzij de handige mat blijven je kleren schoon. Sit-ups zijn niet bij iedereen geliefd. Veel mensen verafschuwen de oefening, omdat deze vrij zwaar is en vaak tot nekklach.. - fitness winkel Sport en Fitness.nieuwGorilla Sports Halterbank / Squat Rack 9 standen -Belastbaar tot 300kg €339,95Gorillasports.

Een Fitness Shop Bij Wie?

Het materiaal van het rack bestaat uit solide staal waardoor het belastbaar is tot 300 kg! Het rack is voorzien van 9 standen zodat het voor iedereen, ongeacht de lengte, te gebruiken is. Het rack is ook voorzien vansafety spotters en deze zijn belastbaar tot 180 kg per st...nieuwGorilla Sports Vlakke Halterbank Verstelbaar & belastbaar tot 200 kg €96,55Gorillasports (fitness apparatuur Cardio en Kracht).

De bank is verstelbaar in 4 standen, weegt 9 kg en is belastbaar tot 200 kg! Het materiaal is van staal en de bank is zwart / wit - Fitwinkel Top fitnessapparatuur. Deze fitnessbank is ideaal om de borst, schouders, biceps en triceps te trainen. nieuwGorilla Sports Power Hooks (2 stuks) met veiligheidsstraps €44,95Gorillasports.

Niet alleen kan het zittend van de grond 'liften' van twee zware dumbells om deze in 'press positie' te brengen leiden tot schouder- of rugblessures, het kost je ook onevenredig veel energie, die je juist zo goed kunt gebruiken...nieuwGorilla Sports Chest Expander Elastic Band 63 cm lang, 32 mm diameter €22,95Gorillasports.

Beste Fitness Winkel Tips

nl(809) De Pilates ring neemt weinig ruimte in beslag en is uiterst effectief dankzij het principe van tegendruk. Je spant het lichaam en werkt tegelijkertijd aan de verschillende oefeningen tegen de weerstand van de ring in. De gecontroleerde uitvoering en correcte houding dragen, naast maximale lichaamsspanning, aanzienlijk bij aan de intensiteit van dez (fitness shops Sport en afvallen)...Gorilla Sports Weerstandsband Roze (208 x 0,45 x 2,90 cm) €27,95Gorillasports.

Welke Dumbellset Waar?Welke Fitness Shop Informatie

Geschikt voor het uitvoeren van rek- en strekoefeningen en weerstandsoefeningen. Gorilla Sports Plyobox Hout (60 cm x 50,5 cm x 75,5 cm) €169,02Gorillasports - fitness oefeningen Sport en Fitness. nl(809) Plyometrische oefeningen stimuleren je spieren om zoveel mogelijk kracht te leveren in een zo kort mogelijke tijd. Deze degelijke houten Plyobox is geschikt voor zowel de ervaren als de beginnende sporter.

nl(809) Optrekstang (kozijnmontage)Gorilla Sports Rek voor trainingsgrepen Zwart (8 houders) €94,95Gorillasports. nl(809) Dit rek voor al jouw trainingsgrepen gaat voor een opgeruimde home gym zorgen. krachtapparatuur Sport en Fitness. Verdwaalde trainingsgrepen zijn vanaf nu verleden tijd. Het rek heeft 8 houders waar je 16 grepen aan kunt hangen. Verder is het draagvermogen 100 kg. Fitwinkel Top fitnessapparatuur.

Welke Fitness Winkel Bij Wie?

Goede Squatrek Kopen TipsWelke Fitness Rack Tips

nl(809) Deze Professionele Fitness Step is verstelbaar in 3 hoogtes, namelijk 15 / 20 / 25 cm. De step is belastbaar tot 300 kg en is voorzien van een anti-slip oppervlak. De exacte afmetingen van de fitness step zijn 95 cm x 38 cm x 15 / 20 / 25 cm (L x B x H) (Krachttraining Sport en afvallen).

nl(809) Wil je werken aan je uithoudingsvermogen en daarnaast je bilspieren en kuiten versterken? Dan is deze zwarte Plyobox wat voor jou! Naast een goede work-out verbeter je ook je stabiliteits- en coördinatievaardigheden. De Plyobox kun je kantelen op drie kanten waardoor er drie verschillende hoogtes ontstaan. De maximale belastbaarheid is 500 kg.

nl(809) Deze Fitness Ladder van Gorilla Sports is ideaal te gebruiken tijdens de warming-up, en voor conditie-, coördinatie- en behendigheid training. De afmetingen (L x B) zijn 470 x 42 cm en de kleuren zijn geel / zwart. De ladder is gemakkelijk opvouwbaar. De ladder is een voorwerp dat veel gebruikt wordt tijdens crossfit en trainingen voor balsporten.

Beste Squat Rack Bij Wie?

nl(809) Trainen met je eigen lichaamsgewicht is de laatste jaren met een ware revival bezig. Steeds meer sporters stappen af van het ‘luxe’ trainen op machines en laten de gewichten regelmatig links liggen. Tests tonen immers aan dat de meeste fitness fanaten na jarenlang trainen in de sportschool, nog niet eens in staat zijn om over een muurtje te klauter...Gorilla Sports Fitness Ladder (Dubbel) Makkelijk opvouwbaar €42,95Gorillasports.

Welke Dumbells Bij Wie?Welke Dumbells Informatie

De afmetingen (L x B) zijn 385 x 82 cm en de kleuren zijn geel / zwart. De ladder is gemakkelijk opvouwbaar. De ladder is een voorwerp dat veel gebruikt wordt tijdens crossfit en trainingen voor balsporten. Gorilla Sports Power Rope 15 cm lang nylon (50 mm) €199,95Gorillasports. nl(809) Deze Power Rope is 15 m lang, weegt 22 kg en is 50 mm dik.Het touw is geschikt om alle corespieren, armspieren en handen te trainen. Daarnaast is het effectief voor de vetbranding en wordt het uithoudingsvermogen vergroot. nieuwGorilla Sports Optrekstang Multifunctioneel met 10 grijpposities €46,95Gorillasports. nl(809) Deze multifunctionele optrekstang biedt 10 verschillende grijpopties en is schroefvrij (ophangen in kozijnen met openstaande rand). fitnessapparaten Sport en Fitness. De maximale belasting is 150 kg.

Beste Squatrek Kopen Bij Wie?

Met de multifunctionele optrekstang (schroefvrij) train je corespieren (rug en buikspieren) en de biceps (armspieren). Geschikt...-13%Gorilla Sports Balance Board met Weerstandsgrepen (Kunststof) €86,95Gorillasports. nl(809) Thuis werken aan je coördinatie, balans en tegelijkertijd blessures voorkomen? Met dit Balance Board werk je snel en effectief aan al deze punten en vergroot je de kans om betere resultaten te behalen op andere oefeningen! Het Balance Board is uitermate geschikt voor balansoefeningen, coördinatietraining en blessurepreventie.

nl(809) Weerstandsband voor professioneel gebruik. Geschikt voor het uitvoeren van rek- en strekoefeningen en weerstandsoefeningen. nieuwGorilla Sports Bar Pad 40 cm lang met klitteband €26,95Gorillasports. nl(809) Deze Bar Pad is 40 cm lang, zwart en transpiratie vriendelijk. De bar pad is geschikt om te gebruiken ter bescherming tijdens oefeningen met een lange / olympische halterstang, zoals bijvoorbeeld squatten.

Navigation

Home

Latest Posts

Vechtsporten

Published Aug 01, 21
7 min read

Boksen

Published Jul 29, 21
3 min read

Maat Scheenbeschermers Kickboksen

Published Jul 25, 21
7 min read